Care 4 Office - Внос и дистрибуция на рекламни сувенири, бележници и бизнес чанти.

Cleo - Skribent
FreeIgri

Визитник / Кардхолдер

Визитник / Кардхолдер

За съхранение на визитки, дебитни и кредитни карти, шофьорски и лични документи.

 

Детайли

Изберете цвят:

Промоция !
7,56 лв. с ДДС

(6,30 лв. без ДДС)

10,80 лв. с ДДС

(отстъпка: 30 %)


Естествена първокласна италианска телешка кожа.

Три деления. Две отпред и едно отзад.

Размери: 67 х 106 мм

Шити.

Цветове: черен и кафяв.

*Подходящи методи за надписване: Гравиране,сито,тампон,gold и преге.

  • Възможен метод на печат/надписване: Гравиране, сито, тампон, преге и gold печат
  • Максимално Поле за печат : Цялата повърхност
  • Препоръчителен метод на брандиране "Голд" печат: Вид дълбок печат, при който клишето е загрято и се натиска към материала. Използват се златно, сребърно и цветно фолио, което при нагряване остава по повърхността на бележника. За подчертаване, като по този начин продуктите стават по- луксозни
  • Препоръчителен метод на брандиране "Тампонен" печат: Съвременен метод за печат, ценово ефективен. Простотата на процеса е съчетана с великолепно качество и прецизност. За плоски и обли предмети. Метални сувенири се използват двукомпонентни мастила. Тъмни сувенири се препоръчват златни и сребърни мастила.
  • Препоръчителен метод на брандиране "Лазерното гравиране": Tехнология за персонализиране. Възможност за единични бройки, като цената си остава приемлива. Въпреки че при други начини се постигат чудесни резултати, нито един от тях не може да постигне красотата на гравюрата.
  • Препоръчителен метод на брандиране "ПРЕГЕ": Вид дълбок печат, при който клишето е загрято и се натиска към материала. Нагрятото място, обикновенно потъмнява и по този начин се откоява ЛОГОТО по повърхността на бележника или други сувенири.
  • Препоръчителен метод на брандиране "Сито" печат: Най-универсалната технология за надписване на сувенири, което я прави широко използвана в рекламата. За по-стабилен печат понякога е необходимо да се използват двукомпонентни мастила. Разликата е само времето и температурата на съхнене.

Количка  

(празна)

Новини

Cleo - Skribent
FreeIgri