Care 4 Office - Внос и дистрибуция на рекламни сувенири, бележници и бизнес чанти.

Cleo - Skribent
FreeIgri

Бележник А4 Tucson

Най- добрия помощник във Вашето ежедневие!

Първокласна изработка. Бележник 195х260 мм, плътна жълта 80 гр. хартия, двуезичен, информационни страници.

Детайли

Изберете цвят:


24,00 лв. с ДДС

(20,00 лв. без ДДС)


Бележник Tucson

Формат: 195 х 260 мм

Корици: Tucson - 6 цвята

Тяло - 224 страници

Жълта хартия, 80 гр.

Езици BG/GB

Информационни страници: лични данни, календариум 4 стр.,схема/карта областни градове в България, шосейни разстояния, формати на хартия, мерки и теглилки в метрична и инчова с-ма.

Азбучник на Български.

Текстилна лента за отбелязване

Указател по- важни номера, България - телефони и пощенски кодове, Европа - столици и по- важни градове, Светът

Планер.

Корици със сандвич панели.

Цветове: т.син, черен, слон.кост, зелен, кафяв.

*Подходящи методи за надписване: Гравиране, сито, тампон, преге и gold печат

  • Препоръчителен метод на брандиране "ПРЕГЕ": Вид дълбок печат, при който клишето е загрято и се натиска към материала. Нагрятото място, обикновенно потъмнява и по този начин се откоява ЛОГОТО по повърхността на бележника или други сувенири.
  • Препоръчителен метод на брандиране "Лазерното гравиране": Tехнология за персонализиране. Възможност за единични бройки, като цената си остава приемлива. Въпреки че при други начини се постигат чудесни резултати, нито един от тях не може да постигне красотата на гравюрата.
  • Препоръчителен метод на брандиране "Тампонен" печат: Съвременен метод за печат, ценово ефективен. Простотата на процеса е съчетана с великолепно качество и прецизност. За плоски и обли предмети. Метални сувенири се използват двукомпонентни мастила. Тъмни сувенири се препоръчват златни и сребърни мастила.
  • Препоръчителен метод на брандиране "Голд" печат: Вид дълбок печат, при който клишето е загрято и се натиска към материала. Използват се златно, сребърно и цветно фолио, което при нагряване остава по повърхността на бележника. За подчертаване, като по този начин продуктите стават по- луксозни
  • Максимално Поле за печат : Цялата повърхност
  • Възможен метод на печат/надписване: Гравиране, сито, тампон, преге и gold печат
  • Препоръчителен метод на брандиране "Сито" печат: Най-универсалната технология за надписване на сувенири, което я прави широко използвана в рекламата. За по-стабилен печат понякога е необходимо да се използват двукомпонентни мастила. Разликата е само времето и температурата на съхнене.

Количка  

(празна)

Новини

Cleo - Skribent
FreeIgri