Care 4 Office - Внос и дистрибуция на рекламни сувенири, бележници и бизнес чанти.

Cleo - Skribent
FreeIgri

Доставки

Обработка и доставка на Вашата заявка.

Всички поръчки се получават по електронен път в два екземпляра един за клиента(mail по регистрация) и един за магазина. Поръчките минават през един или повече от един статуса. Възможни са следните статуси: „Плащането е прието”; „В процес на обработка”; „В процес на доставка”; „Доставена”; „Отказана”; „Грешка в плащането”; „Изчакване на банков превод”.
Всички поръчки се изпълняват в рамките на следващия ден. При поръчка с доставка на "Куриер за България по избор" се съобразяваме с Вашето желание. Единственото условие е желания куриер да има офис в София и там където искате да я достави. За да укажете точно с кой куриер, трябва да ползвате полето за бележки към вече направената поръчка. Всички поръчки се изпълняват след заверяването на нашата банковата сметка. Всички разходи по банкови преводи и наложен платеж са за сметка на получателя, ако има такива.

Доставката чрез "CARE 4 OFFICE" включва всички транспортни и хамалски разходи до вратата на указания адрес в поръчката. Условията и таксите за доставка чрез "Куриер за България по избор" са според ценоразписите на съответния куриер, избран от Вас. При възможни щети, повреди и загубвания, CARE 4 OFFICE не носи отговорност, ако са причинени от избрания от Вас куриер. Нашия съвет е да групирате в една поръчка всичко каквото Ви е необходимо, за да улесним доставката..

Опаковката е добре подбрана за да защити вашите продукти. .


НачалоНачало

Количка  

(празна)

Новини

Cleo - Skribent
FreeIgri